Posebej prijazen do vaših cevi

Toaletni papir Smart Care

Ne maši odtokov in cevi

Toaletni papir Paloma Smart Care smo zasnovali za ekološko ozaveščene uporabnike. Izdelan je iz skrbno izbranih vlaken 100 % celuloze kontroliranega PEFC izvora, ki ob stiku z vodo organsko nabreknejo in se razpustijo na posamezne delce. In to dvakrat hitreje kot pri običajnem toaletnem papirju.

Uporabljate ga lahko tudi v prenosnih kemičnih toaletnih školjkah, toaletnih prostorih v avtodomih, prikolicah, plovilih in na letalih.

Na posamezni roli je 66 % več toaletnega papirja kot običajno, kar pomeni manj zunanje embalaže.

ŠČITI NARAVO

ŠČITI NARAVO

ODPRAVLJA TEŽAVE ZARADI OZKIH CEVI

ODPRAVLJA TEŽAVE ZARADI OZKIH CEVI

PREPREČUJE NEPRIJETNE VONJAVE

PREPREČUJE NEPRIJETNE VONJAVE

ZMANJŠUJE STROŠKE VZDRŽEVANJA

ZMANJŠUJE STROŠKE VZDRŽEVANJA

Paloma Smart Care

PEFC

Certifikat PEFC se podeljuje izdelkom iz celuloze, ki je izdelana iz lesa gozdov z nadzorovanim trajnostno naravnanim gospodarjenjem. V samem procesu od sečnje do proizvodnje končnih izdelkov ne prihaja do izkoriščanja naravnih virov in delovne sile.

Dermatološko testirano

Izdelek je dermatološko testiran na Inštitutu Neotron Spa iz Modene v Italiji. Na vzorcu 20 zdravih prostovoljcev pod nadzorom dermatologa preizkusijo, ali košček papirja, ki ga prostovoljci nosijo zalepljenega 24 ur na koži, povzroča kakršnekoli reakcije. Naš toaletni papir se je izkazal kot papir, ki ne povzroča nobenih iritacij v obliki eritemov ali edemov.

Brez aditivov

Pri sami proizvodnji papirja ne dodajamo nobenih kemikalij, ki bi pospeševale razpustljivost papirja. Razpustljivost toaletnega papirja dosegamo z uporabo s skrbno izbranimi vlakni, ki ob stiku z vodo organsko nabreknejo in se razpustijo kar do dvakrat hitreje kot pri običajnem toaletnem papirju V 30 sekundah se razpusti kar 90% papirja.

Evropska marjetica

Znak Evropska marjetica se podeljuje za izdelke z zmanjšanimi negativnimi vplivi na okolje. V družbi Paloma se zavedamo, da je potrebno naravno okolje ohranjati za prihodnje generacije. Z neprestanim uvajanjem sodobnih tehnologij, postopkov in materialov skrbimo za večjo učinkovitost izdelkov, zmanjševanje količin odpadkov ter porabljenih energentov.

Uporaba še posebej primerna za

Paloma Smart Care se hitreje razpusti

Paloma Smart Care se hitreje razpusti

Opravili smo preizkus delovanja običajnega toaletnega papirja in toaletnega papirja Paloma Smart Care.

V epruveti, kjer se nahaja toaletni papir Paloma Smart care, lahko opazite hitrejšo in boljšo razpustljivost, ki preprečuje težave z zamašenimi odtoki in preprečuje neprijetne vonjave.

Prijava na e-novice

Za brezplačen vzorec toaletnega papirja Paloma Smart Care se prijavite na naše e-novice.